Kitesurfing

Stockholm

Kitekurs

Vi håller kitekurser för alla åldrar och nivåer, från nybörjare till avancerade. Sommar som vinter. All undervisning sker i små grupper (2 elever) vilket ger effektivast inlärning och minst väntan. Kursen ges av erfarna IKO instruktörer och assistenter och inkluderar all utrustning.

Vi på KITEBOARDCENTER håller kitekurser på långgrunda och säkra stränder i Stockholmsområdet

hugosson

20150719_125540

KITEBOARDCENTER är en av Sveriges största kiteskolor. Med över 16 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och ett fungerande helhetskoncept ger vi dig mer än bara en vanlig kitekurs. Vi erbjuder över 290 utbildningsdagar per år och är den i särklass mest erfarna kiteskolan i Stockholm och på östkusten. Vår kiteskola är den enda i landet som drivs på heltid och håller öppet för kitekurser hela året.

Vi leder utvecklingen av sporten och ligger i absoluta framkant när det gäller säkerhet, kursinnehåll och utveckling av nya koncept. Senast är vår barn- och ungdomsverksamhet Kite for Kids

Val av skola för din kitekurs i Stockholm – vad du bör tänka på

Undersök om kiteskolan ger kitekurser som heltidsverksamhet eller om det är en hobbyverksamhet där instruktören undervisar på fritiden. Att välja en stabil, seriös och försäkrad kitesurfskola med mycket erfarenhet för din kitekurs, är en trygghetsgaranti. Med vår erfarenhet, resurser, försäkringar, modern kiteutrustning ger vi dig mer än bara en vanlig kitekurs.

Vårt team av instruktörer och assistenter spenderar i stort sett hela sommaren på stranden och i vattnet. Det ger dig trygghet i att möta din instruktör även efter kursen och du får hjälp med att komma igång ordentligt, vare sig du hyr utrustning eller vill få hjälp och support. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

Vi är den enda fullt försäkrade kitesurfskolan, i Stockholm. Våra instruktörer och assistenter är IKO licensierade och högst utbildade i Sverige. Vi kan även licensiera IKO assistenter och utbildar efter en internationellt standardiserad kursplan.

kitekurskiteboardcenter1

För din säkerhet och trygghet, när du ska gå kitekurs i Stockholm, välj den kiteskola som ger dig bäst förutsättningar för att verkligen lära dig kitesurfa: www.kiteboardcenter.se

Vi vågar garantera Sveriges främsta kursinnehåll där 99% av alla elever på våra kitekurser kommer iväg på brädan.

Kom förberedd till kitekursen i Stockholm och få maximal utedelning av tiden med din instruktör. Här hittar du övergripande teori.

Web: http://www.kiteboardcenter.se | Epost: info@kiteboardcenter.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s