Kitesurfing

Stockholm

Kitesurf Stockholm

I Stockholm finns många bra stränder som lämpar sig för kitesurfing. Vi på KITEBOARDCENTER känner till alla långgrunda och säkra stränder i Stockholmsområdet och visar dig gärna i vilka vindriktningar de fungerar att kitesurfa på, gå till vår strandguide för att ta del av de bästa som ligger närmast Stockholm

hugosson

20150719_125540

KITEBOARDCENTER är en av Sveriges största kiteskolor. Med över 16 års erfarenhet av kite i Stockholm och ett fungerande kurskoncept ger vi dig mer än bara en vanlig kitekurs. Vi erbjuder över 290 utbildningsdagar per år och är den i särklass mest erfarna kiteskolan i Sverige. Kiteboardcenter är den enda renodlade kiteskolan i landet som drivs på heltid och håller öppet för kitekurser hela året.

Vi leder utvecklingen av sporten och ligger i absoluta framkant när det gäller säkerhet, kursinnehåll och utveckling av nya koncept. Senast är vår barn- och ungdomsverksamhet Kite for Kids – nästa generations kitesurfare

Val av skola för din kitekurs – vad du bör tänka på

Undersök om kiteskolan ger kitekurser som heltidsverksamhet eller om det är en hobbyverksamhet där instruktören undervisar på fritiden. Att välja en stabil och seriös kitesurfskola med mycket erfarenhet för din kitekurs, är en trygghetsgaranti. Erfarenhet, resurser, försäkringar, modern kiteutrustning ger dig mer än bara en vanlig kitekurs. Vårt team av instruktörer och assistenter spenderar i stort sett hela sommaren på stranden och i vattnet. Det ger dig trygghet i att möta din instruktör även efter kursen och du får hjälp med att komma igång ordentligt, vare sig du hyr utrustning eller vill få hjälp och support. Din säkerhet är vår högsta prioritet.

Vi är den enda fullt försäkrade kitesurfskolan, i Stockholm. Våra instruktörer och assistenter är IKO licensierade och högst utbildade i Sverige. Vi kan även licensiera IKO assistenter och utbildar efter en internationellt standardiserad kursplan.

kitekurskiteboardcenter1

För din säkerhet och trygghet, välj en auktoriserad och stabil kitesurfskola: www.kiteboardcenter.se

Vi vågar garantera Sveriges främsta kursinnehåll där 99% av alla elever på grundkursen kommer iväg på brädan. Här är momentet som avslutar IKO Grundkurs. Vattenstart med bräda.

Kom förberedd till kursen och få maximal utedelning av tiden med din instruktör. Här hittar du övergripande teori.

Vattenstarten med bräda:

Observera att materialet inte ersätter lektioner med en instruktör. Kitesurfing kan vara mycket farligt om man inte lär sig rätt från början! Vi rekommenderar ingen att prova kitesurfing på egen hand.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s