Kitesurfing

Stockholm

Lediga kursplatser 27-30 juni

Lämna en kommentar

Högtryck över Stockholm. Roligt för de som gillar sol, bad, glass och värme, men inte för oss som tycker om att kitesurfa 🙂 Tisdag – torsdag finns plats för kurser, men då behöver vi resa. Åland, Öland, Västkusten. Vi åker dit där det blåser. Enkelt. Vi delar på bensinkostnaderna. Annars anmäler du dig till vårt Kitesurf Camp 1-3 juli! 2 platser kvar! Skön helg på Gotland!

Måndag 27 juni: Fullt.
Tisdag 28 juni: Fullt
Onsdag 29 juni: 2 platser. Svag vind – vi reser någonstans
Torsdag 30 juni: 3 platser. Svag vind – vi reser någonstans
Fredag 1 juli: Kitesurf Camp, 1-3 juli, fåtal platser kvar. Boka
Lördag 2 juli: Kitesurf Camp
Söndag 3 juli: Kitesurf Camp

Vi tar nybokningar fram till 45 minuter före kursstart. Vill du hänga med i sista minuten, ring oss direkt 070 046 40 42

Kan du inte förrän senare i sommar? Inga problem! Boka in din kurs och berätta för oss vilket datum du vill gå! Vi ska försöka beställa vind till din kurs.

STOCKHOLM KITEBOARDCENTER – DIN KITESURFSKOLA I STOCKHOLM
Stockholm Kiteboardcenter håller nybörjarkurser varje dag och helg hela sommaren 2011. Med över 7 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och stans högst utbildade instruktörer, ger vi dig de främsta förutsättningarna för din utveckling. Vi undervisar på lokala stränder, som alla lämpar sig för att hålla kitekurser på ett tryggt och säkert sätt. Våra kurser inkluderar all utrustning, vindgaranti och internationellt IKO certifikat!

Kitesurfing är 100% vindberoende. Vinden är en färskvara och för att maximera elevens upplevelse och att du verkligen får valuta för din kursavgift så undervisar vi bara när det ska blåsa. Ingen kan garantera vindarna, hos oss betalar du inga tilläggsavgifter för vindgaranti, du betalar helt enkelt bara den del av kursen du genomför och du har ett år på dig att komma tillbaka och avsluta din kurs! Om vindprognosen inte är tillräckligt bra just det datum som du har bokat, så hittar vi tillsammans ett nytt datum för din kurs.

Websida: http://www.kiteboardcenter.se | Epost: bokning@kiteboardcenter.se | Mobil: 070 046 40 42 |

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s