Kitesurfing

Stockholm

Kitesurfkurs lediga platser 13-19 juni

Lämna en kommentar

Det finns två platser kvar för söndag 19 juni! Först till kvarn. Mycket bra vindar.

Under midsommarhelgen 22 – 26 juni har vi Camp & Kurser på Öland. Enbart ett fåtal platser kan finns för kurs i Stockholm. Ring oss så ser vi om vi hittar en ledig instruktör

Skicka in din intresseanmälan för det datum du vill gå din kurs vecka 26. Vi tar nybokningar fram till 45 minuter före kursstart. Vill du hänga med i sista minuten, ring oss direkt 070 046 40 42

Måndag 13 juni: Fullt. Bra vind
Tisdag 14 juni: Fullt. Bra vind
Onsdag 15 juni: Fullt. Bra vind
Torsdag 16 juni: Ingen bra vind 😦
Fredag 17 juni: 1 plats
Lördag 18 juni: Fullbokat
Söndag 19 juni: 2 platser. Bra vindar

22 – 26 juni (midsommarhelgen) har vi Camp & Kurser på Öland. Enbart ett fåtal platser kan finns för kurs i Stockholm. Ring oss så ser vi om vi hittar en ledig instruktör.

Kan du inte förrän vecka 26? Inga problem! Boka in din kurs och berätta för oss vilket datum du vill gå! Vi ska försöka beställa vind till din kurs.

STOCKHOLM KITEBOARDCENTER – DIN KITESURFSKOLA I STOCKHOLM
Stockholm Kiteboardcenter håller nybörjarkurser varje dag och helg hela sommaren 2011. Med över 7 års erfarenhet av kitesurfing i Stockholm och stans högst utbildade instruktörer, ger vi dig de främsta förutsättningarna för din utveckling. Vi undervisar på lokala stränder, som alla lämpar sig för att hålla kitekurser på ett tryggt och säkert sätt. Våra kurser inkluderar all utrustning, vindgaranti och internationellt IKO certifikat!

Kitesurfing är 100% vindberoende. Vinden är en färskvara och för att maximera elevens upplevelse och att du verkligen får valuta för din kursavgift så undervisar vi bara när det ska blåsa. Ingen kan garantera vindarna, hos oss betalar du inga tilläggsavgifter för vindgaranti, du betalar helt enkelt bara den del av kursen du genomför och du har ett år på dig att komma tillbaka och avsluta din kurs! Om vindprognosen inte är tillräckligt bra just det datum som du har bokat, så hittar vi tillsammans ett nytt datum för din kurs.

Websida: http://www.kiteboardcenter.se | Epost: bokning@kiteboardcenter.se | Mobil: 070 046 40 42 |

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s